Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün şoförü tutuklandı

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarptığı kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi ise yaralanmıştı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş tutuklandı. Gözaltına alınan TIR şoförü Hacı Ahmet K. ise serbest bırakıldı.

Amasya´nın Merzifon ilçesinde ‘Baş Belası’ adlı tiyatro oyununun oyuncularının yer aldığı minibüs TIR’a arkadan çarptı.

Tiyatro ekibini taşıyan minibüste hayatını kaybeden Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş´ın cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü´nde organizatör olarak görev yapan Özgür Karataş´ın cenazesi, Samsun´un İlkadım ilçesinde, Burak Topçu´nun İstanbul´da, Tolga Güleryüz´ün ise İzmir´de toprağa verileceği öğrenildi. Kazada yaralanan Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Burak Gülçebi ve Sergen Deveci´nin ise hastanede tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
Öte yandan, kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş (28) ile TIR şoförü Hacı Ahmet K. gözaltına alındı. Sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 sürüden Aykut Bektaş tutuklanırken, diğer sürücü ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Sergen Deveci’nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Uraz Kargılaroğlu’ndan kazada yaralanan eski eşi ve Sergen Deveci hakkında açıklama

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.