Ata Demirer, Volkswagen Arena’da hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı

Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı etkinlik sergilenen Ata Demirer Gazinosu ile sezonun son gösterisinde düzenlenen akşam Volkswagen Arena’da hayranlarına muhteşem bir gece yaşattı.

Gazino kostümünü komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan Ata Demirer , kış sezonu boyunca kapalı geniş sergilenen, ATA DEMİRER GAZİNOSU ile güncel akşam (18 Nisan) Volkswagen Arena’daydı.

Ata Demirer
Ata Demirer

Usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra ile sezonun İstanbul’daki son performansında sahne alan Ata Demirer, Türk sanat tarzından operaya, türkülerden pop şarkıcısına, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterileri ile izleyenlerine muhteşem bir gece daha yaşattı.

ATA DEMİRER GAZİNOSU YAZ TURNESİNE ÇIKIYOR! DETAYLAR YAKINDA
Stand-up, film, albüm ve dizi programları ile ilklerin öncüsü olan ve her zaman övgü ile söz ettiren Ata Demirer , ATA DEMİRER GAZİNOSU ile yaz turnesi kapsamında açıkhavalarında sahne şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırır, seçilmiş repertuvarı ile enfes bir müzik şöleni yaşatacak.

Kahkaha dolu muhteşem gazino akşamları için yaz turnesinin ayrıntıları yakında!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.