Sergen Deveci’nin sağlık durumu hakkında yeni gelişme

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüsün yaptığı kazanın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken 8 kişi ise yaralandı. Oyuncu Uraz Kargılaroğlu, kazanın hemen ardından kazada yaralananlar hakkında açıklama yaparken Sergen Deveci’nin sağlık durumu hakkında yaptığı açıklama herkesi üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncunun bu açıklamasının ardından Deveci’nin sağlık durumunda yeni gelişmeler yaşandı.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs, TIR’a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken aralarında Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy’un da bulunduğu 8 kişi ise yaralandı.

Dün gece saatlerinde ilçenin Çaybaşı köyü mevkisinde meydana gelen kazada “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki TIR’a çarptı.

Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı.

blank

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova’daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri de minibüsten çıkarılıp, hastane morguna götürüldü.

Televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı ünlü oyunculardan gelen haber tüm ülkeyi yasa boğdu.

Uraz Kargılaroğlu’ndan kazada yaralanan eski eşi ve Sergen Deveci hakkında açıklama

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.