Eyüpspor Cenk Tosun ile görüşmelere başladı

Sezon sonunda Beşiktaş’taki sözleşmesi sona erecek olan ve yönetimle anlaşamadığı belirtilen Cenk Tosun ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan, Tosun’u memnun edecek bir teklifte bulundu. İlerleyen günlerde resmi transfer görüşmelerinin yapılacağı söyleniyor.

Bir süredir MLS ve Avustralya ekipleri ile görüşme halinde olduğu bilinen Cenk Tosun için sürpriz bir ekip devreye girdi. Bu sezon 1. Lig’de şampiyonluğu garantileyerek Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Eyüpspor Cenk Tosun ile görüşmelere başladı.

Arda Turan ile bir görüşme gerçekleştiren Cenk Tosun yapılan tekliften memnun kaldı.

Arda Turan ve Cenk Tosun beraber milli takım formasıyla maçlarda ter dökmüştü.

Sezonun bitmesinin ardından iki taraf arasındaki görüşmelerin sonuçlanması bekleniyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 40 maça çıkan Cenk Tosun 10 gol 7 gol kaydetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.