Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı yakınlaşmasına Aygün Aydın’dan olay yorum

Yakın dostu Dila Tarkan’ın Atina’daki düğününe katılan Şeyma Subaşı’nın Hakan Sabancı ile görüntülenmesinin ardından aşk iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Hakan Sabancı ile ayrılmasından sonra mesajlarını ifşa ederek adından söz ettiren Aygün Aydın, Şeyma Subaşı’nı hedef aldı. Aygün Aydın, “Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?” dedi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrılmasının ardından Türkiye’ye geldi. Şeyma Subaşı daha sonra yakın arkadaşı Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer’in düğünü için Yunanistan’a gitti. Düğünde birlikte görüntülenen Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı’nın aşk yaşadığı haberleri gündeme geldi.

blank

Hakan Sabancı ile kısa süreli bir ilişki yaşayıp ayrılan Aygün Aydın, terk edilince mesajları ifşa etmişti. Şeyma Subaşı hakkında sert açıklamalarda bulunan Aygün Aydın, şunları söyledi:

“Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü? Sıradakilerini paslarım problem yok. Ha bu arada kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir başkasının veledine sahip çıkamaz. Bu da benden minik bir tavsiye”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.