Hande Soral hamileliğini ailesi ve arkadaşlarıyla kutladı

Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin bebekleri Ali’yi kucaklarına almalarına az kaldı! Hamileliğinin 31. haftasını geride bırakan Hande Soral, geçtiğimiz pazar günü Swissotel Chalet Garden’da; dermokozmetik markası Lierac ile birlikte baby shower partisi düzenledi.

Hamileliğinin 31. haftasını geride bırakan ünlü oyuncu, davette ailesi ve yakın arkadaşlarını ağırladı. Kardeşleri Bedirhan Soral, Bensu Soral ile eşi Hakan Baş, anne babası Sebahat-Hamdi Soral oyuncu arkadaşları Şiva-Toygan Avanoğlu bu özel günde Hande Soral’ın yanındaydı. Davetliler Ali’nin gelişini pasta keserek kutladılar.

‘’Alinin burcu boğa mı ikizler mi olacak?’’

‘’Hamileliğim boyunca kaç kilo aldım? Kaç haftalık hamileyim’’ gibi eğlenceli soruların bulunduğu oyun kartlarıyla davetlilerini mini bir de sınava sokan Hande, gelen cevaplara verdiği tepkilerle herkesi eğlendirdi. Konuklara Ali’nin ağzından yazılmış sürpriz mesajların bulunduğu dilek kurabiyeleri dağıtıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.