Hande Erçel ve Hakan Sabancı, şezlongda sarmaş dolaş görüntülendi

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın İtalya kaçamağı! Genç aşıklar, şezlongda sarmaş dolaş görüntülendi.

YouTube video

İtalya’da tatil yapan Hakan Sabancı ile Hande Erçel aşka geldi. Tatilin keyfini çıkaran ikili şezlongda güneşlenirken sarmaş dolaş görüntülendi.

blank

Hande Erçel ile Hakan Sabancı aşkı tam gaz devam ediyor. Ünlü çift, Kurban Bayramı tatili için soluğu İtalya’da ünlülerin ve dünyanın dört bir yanından turistlerin gözde uğrak noktası olan Paraggi’de aldı.

GÜNEŞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER
Geçtiğimiz günlerde Coldplay’in konserinden paylaşım yapan ikilinin, hesaplarından fotoğraflarını silmesi ayrılık iddialarına neden olmuştu. Genç aşıklar, bugün ünlü plajda güneşlenirken objektiflere takıldı.

ROMANTİK ANLAR YAŞANDI
Ayrılık iddialarının aksine Erçel ile Sabancı, şezlongda romantik anlar yaşadı. Gözde aşıklar birbirlerini öpücüklere boğdu.

POZLARINA BEĞENİ YAĞDI
Hande Erçel, daha sonra bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Erçel’in tatil pozları 4 saat içinde 1 milyonu aşkın beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.