Şeyma Subaşı’nın skandal görüntülerine ilk yorum Arif Verimli’den geldi!

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barışmasının ardından dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, sosyal medyada skandal görüntüleri ile gündem oldu. Meedo ile katıldığı bir doğum günü partisinde yasaklı madde kullandığı iddia edilen Şeyma Subaşı hakkında bir yorum da Arif Verimli’den geldi. Arif Verimli, “Etik ve bilimsel olarak kişiyi -ne kadar sevmesek de- kulanım anındaki videolar paylaşmak kesinlikle risklidir” dedi.

YouTube video

Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi geçtiğimiz akşam bir doğum günü partisine katıldı. Gizlice görüntüleri çekilen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’nin yasaklı madde kullandığı iddiası gündeme geldi.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN VİDEOSUNUN YAYINLANMASINA ARİF VERİMLİ’DEN TEPKİ

Müge Anlı’nın programından ayrılması ile uzunca bir süre konuşulan Arif Verimli, Subaşı’nın videonun sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi.

Verimli açıklamasında “Madde kullanmak nefret kusma, oh olsun deme, alay etme, tiksinme ya da destekleme konusu değildir! Madde kullanım bozukluğu ve madde bağımlılığı bir beyin hastalığıdır. Etik ve bilimsel olarak kişiyi -ne kadar sevmesek de- kulanım anındaki videolar paylaşmak kesinlikle risklidir” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.