Hadise nişan fotoğraflarını konserde paylaştı

İş insanı Mehmet Dinçerler ile evlilik hazırlığı yapan ünlü şarkıcı Hadise, isteme töreninden kareleri sır gibi saklıyordu. Geçtiğimiz akşam konser veren Hadise, nişan töreninden kareleri yayınladı. Ünlü şarkıcı fotoğrafları, konserinde ekrana yansıttı.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz günlerde nişanlandı. İsteme anını ve yüzük takma merasimini gizli tutmayı tercih eden Hadise, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmamıştı. Hadise’nin o gece yanında çalışan kişilere gizlilik anlaşması imzalattığı da ortaya çıkmıştı. Ancak yeni bir gelişme yaşandı.

Yakın zamanda dünyaevine girmek için hazırlıklarına tam gaz devam eden güzel şarkıcı, önceki akşam İstanbul’da konser.

blank

Hadise hem izleyicilerine hem de Mehmet Dinçerler’e sürpriz yaptı. Ünlü şarkıcı, nişan fotoğraflarını kendi yayınladı.

Hadise, fotoğrafları yayınlamadan önce sevgilisi için bir şarkı söyledi. Hadise, “Bu şarkıyı sevgilim için söylemek istiyorum. Geçenlerde çaktırmadan arabada prova yaptım. Belki anlamışsındır. Anlamadın mı? Çok güzel bir şarkı, çok seviyorum. Bu sana gelsin sevdiğim” şeklinde konuştu. İşte Hadise’nin nişanından kareler…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.