Seda Sayan ile evlenen Çağlar Ökten’in annesi gelini hakkında ilk kez konuştu

Seda Sayan ile Çağlar Ökten dün akşam gerçekleşen nikahlarının ardından bugün canlı yayında düğün yaptı. Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in aileleri, canlı yayına bağlanıp duygularını paylaştılar. Çağlar Ökten’in annesi, gelini Seda Sayan hakkındaki duygularını ilk kez paylaştı.

YouTube video

Seda Sayan ile Çağlar Ökten 7 Mayıs’ta gerçekleşmesini planladıkları Prag’taki nikahlarını ertelemiş ve dün akşam evlenmişlerdi. 59 yaşındaki Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile bu sabah canlı yayında düğün yaptı. Sabahın Sultanı programında gerçekleşen düğüne, Sayan ile Ökten’in aileleri de katılım gösterdi. Çağlar Ökten’in Manisa’da yaşayan ailesi canlı yayında ilk kez duygularını paylaştılar.

Ökten’in babası, “Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin” dedi, Çağlar Ökten’in annesi ise, “Seda’m hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri” ifadesini kullandı.

Seda Sayan’ın annesi ise, “Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.