Sevgilisi Miray Daner ile görüntülenen Oğulcan Engin’den annesi Seda Sayan sessizliği

Seda Sayan’ın Çağlar Ökten evliliği, oğlu Oğulcan Engin ile arasını açtı. Annesinin düğününe katılmayan Oğulcan Engin’in, Seda Sayan-Çağlar Ökten sorularını duyunca da keyfi kaçtı.

YouTube video

Seda Sayan Çağlar Ökten ile evlenmiş, nikaha Oğulcan Engin’in katılmaması dikkat çekmişti. Geçtiğimiz akşam sevgilisi Miray Daner ile mekan çıkışı görüntülenen Oğulcan Engin’e, annesi Seda Sayan’ın Çağlar Ökten ile yaptığı evlilik soruldu. Öncesinde sevgilisi Miray Daner ile ilgili sorular ile karşılaşan Oğulcan Engin, “Sevgiliniz, ‘Kara Tahta’ dizisinin çekimleri nedeniyle sürekli sette. Zor olmuyor mu?” sorusuna, “Aşk fedakarlık ister” diyerek karşılık verdi.

blank

OĞULCAN ENGİN’İN KEYFİNİ KAÇIRAN SEDA SAYAN SORUSU

Annesinin evliliği ile ilgili sorular duyan Engin’in yüzü bir anda asıldı ve konuşmak istemedi. Miray Daner hemen araya girerek konuyu değiştirmek istedi.

Genç kız, “Rol aldığım dizinin çekimlerine ara verildi. Bu süreçte İstanbul’da olacağım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.