Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşanıyor iddiası!

Seda Sayan ile Çağlar Ökten 10 ay önce nikah masasına oturmuşlardı. Ünlü çift hakkında ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Seda Sayan ile eşi Çağlar Ökten’in boşanacakları öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan hakkında ayrılık iddiaları gündeme gelmeye başladı. Seda Sayan 10 ay önce, meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü şarkıcı ile eşi Çağlar Ökten arasında kara bulutlar dolaşmaya başladığı öne sürülmeye başlandı.

SEDA SAYAN İLE ÇAĞLAR ÖKTEN BOŞANIYOR İDDİASI

Takvim’in haberine göre; Seda Sayan ile Çağlar Ökten’in boşanacakları öne sürüldü. Sayan ve Ökten arasında daha önce de böyle haberler çıkmıştı. O dönemlerde yalanlama haberini hemen veren Sayan ile Ökten’den bu yeni iddia için ise henüz bir açıklama gelmiş durumda değil.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.