Menajerimi Ara’da Rasim Öztekin’in anıldığı sahne izleyenlere duygu yüklü dakikalar yaşattı

Ay Yapım imzalı, pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan bölümünde barınakta yaşayan hayvanlara dikkat çekildi. Çak Bi Pati ve Duru Patiler Derneği’nin barınağında çekim yapan ekip oradaki hayvanlarla ilgilenmenin yanı sıra mama desteğinde de bulundu.

‘Menajerimi Ara’nın Sedef Avcı, Ebru Karanfilci ve Buket Aslan’ın konuk olduğu bölümü dün akşam Star TV’de ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde Kıraç (Barış Falay) ile Cahide Pınar’ın (Ebru Karanfilci) barınağı ziyaret ettiği ve barınaktaki hayvanlara yapılan desteğin önemini vurguladığı sahne çok konuşuldu. Bununla beraber, dizinin ekibi ‘Çak Bi Pati’ ve ‘Duru Patiler Derneği’ barınağına mama desteğinde bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

blank

SEVİLEN DİZİDE USTA OYUNCU RASİM ÖZTEKİN ANILDI

Dizinin 29. bölümünde aynı zamanda geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin de unutulmadı. Sedef Avcı’nın senaryo gereği yer aldığı tiyatro oyununun selamı sırasında usta sanatçı Rasim Öztekin anıldı. Beklenmedik vefatıyla milyonlara derin bir üzüntü yaşatan Rasim Öztekin’in anıldığı sahne izleyenlere duygu yüklü dakikalar yaşattı.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun zengin oyuncu kadrosunu oluşturduğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.