Pelin Öztekin’den babası Rasim Öztekin’le ilgili heyecanlandıran açıklama

Geçtiğimiz yıl mart ayında Rasim Öztekin’i kaybeden Pelin Öztekin, babasıyla ilgili bilmediği bir bilgiyi paylaştı. Pelin Öztekin, merhum babası Rasim Öztekin’in vefat etmeden önce rol aldığı filmin 11 Mart’ta vizyona gireceğini söyledi. Pelin Öztekin, filmle ilgili detayları kendisinin de bilmediğini sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl 8 Mart’ta usta sanatçı Rasim Öztekin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan Rasim Öztekin ile ilgili ilginç bir bilgiyi kızı Pelin Öztekin paylaştı.

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Muhabirler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Öztekin, “Babam vefat etmeden önce bir filmde rol almıştı. Babamın oyuncu kadrosunda yer aldığı “Dijital Esaret” adlı film 11 Mart’ta gösterime girecek” dedi.

blank

Açıklamalarına devam eden Öztekin, şunları söyledi: “Babam vefat etmeden önce son bir filmde oynamıştı. Sahnelerini izleyemedim henüz. Çok değişik bir duygu olacak benim için. Hatta benim filmimle babamın filmi aynı dönemde vizyona girecek. Dilerim babamın filmi gişede benim filmimi geçer. Babam filmini gökyüzünden izleyecek”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.