‘Menajerimi Ara’nın final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı

Ay Yapım’ın Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan ve şimdiye kadar işlenmemiş bir konuyu ekranlara taşıyan eğlenceli dizisi ‘Menajerimi Ara’nın final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Dizinin final bölümünde Süper Ego ve Ceyda (Özge Borak), son kez bir proje için karşı karşıya geliyor. Ego Ajans’ın kime kalacağını belirleyecek olan bu son savaş, izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

YouTube video

Ünlü sanatçıların ve menajerlerin ışıltı dünyasının görünmeyen yanlarını seyirciye aktaran ‘Menajerimi Ara’ için veda vakti geldi. Pazar akşamı yayınlanacak olan 45. bölümüyle ekranlara veda edecek olan dizinin final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Tanıtımda; her türlü zorluğun üzerinden el ele vererek gelen Ego Ajans menajerleri ve asistanları, son kez bir proje için ajansın sahibi Ceyda’ya karşı savaşıyor. Bu çetin savaşın galibinin kim olacağı merakla beklenirken Kıraç’ın söylediği sözler ve Ego Ajans menajerlerinin ve asistanlarının ajanstaki eşyalarını toplaması ise kafaları karıştırıyor. Dicle (Ahsen Eroğlu), Barış’ı (Deniz Can Aktaş) setinden kaçırarak ona sürpriz yapmaya hazırlanırken uzun bir sürenin ardından genç aşıkların aralarının düzelmesi ise gözlerden kaçmıyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’, final bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.