Eda Ece ve sevgilisi Buğrahan Tuncer aylar sonra görüntülendi

Fox TV’de ekrana getirilen Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Eda Ece ve bir süre önce ayrılıp yeniden barıştığı sevgilisi Buğrahan Tuncer Nişantaşı’nda görüntülendi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Eda Ece, ilişkilerine nazar değip değmediği konusunda ‘Yok niye nazar değsin ki, herkesin ilişkisi var. Hiç öyle düşünmedim. Ama ben özel hayatımı sürekli açıklamak, ‘ayrıldım, barıştım, kavga ettim’ demek istemiyorum. Öyle mutluluk resmi çizmek gibi bir çabam da yok’ dedi.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile beğeni toplayan Eda Ece ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi Buğrahan Tuncer, barıştıktan sonra Nişantaşı’nda ilk kez görüntülendi. Caddenin çok kalabalık olması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Eda Ece, ‘Çok kalabalık Nişantaşı. Evlerinde sıkıldı herkes tabii. Hava da güzel, onun da etkisi var. Ben Covid oldum, sıramı savdım ama kimsenin yaşamasını istemem. Herkes dikkat etsin kendine. Ben yine maskeyle kendimi korumaya çalışıyorum.’ dedi.

‘NİYE NAZAR DEĞSİN Kİ?’

‘İlişkinize nazar mı değdi?’ sorusuna yanıt veren Eda Ece, ‘Yok niye nazar değsin ki, herkesin ilişkisi var. Hiç öyle düşünmedim. Ama ben özel hayatımı sürekli açıklamak, ‘ayrıldım, barıştım, kavga ettim’ demek istemiyorum. Öyle mutluluk resmi çizmek gibi bir çabam da yok. Hayatım boyunca olmadı. Şu an hiçbir problem yok, görüyorsunuz. Herhalde Instagram’da paylaşmayıp mikrofonlara konuşmayınca bu konuda otomatik olarak haberler çıkıyor.’ ifadelerini kullandı.

Eda Ece, ‘Önceliğiniz kariyer mi, yoksa evliliği düşünüyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi: ‘Ben iyi bir ailede büyüdüm. İleride kendi ailemi kurmak istiyorum tabii. Ama bu genç yaşta üretmeye, hayatımı kazanmaya çalışıyorum.’

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.