Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti reklam filmlerinin lansmanında soruları cevapladı

Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti, yenilenen Molfix için kamera karşısına geçtikleri reklam filminin lansmanında, birlikte rol aldıkları projeyi ve bu projenin renkli kamera arkasını anlattı

Molfix’in ince yapısı, pamuksu yumuşacık dokusu ve sıvıyı 3 kat hızlı emen yeni nesil kanal teknolojisine sahip ürününün lansmanı, marka yüzleri Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ev sahipliğinde gerçekleşti. ‘Anne Kucağı Gibi Rahat’ temasıyla gerçekleşen lansmanda Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin rol aldığı yeni reklam filmi ve Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nın anlatıldığı ilk reklam filmi izlendi.

YouTube video

Başak & Kıvanç Tatlıtuğ, Hayat Bebek Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Hayal Dilara Dinç ve Hayat Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı’nın katılımıyla gerçekleşen lansman, reklam filminin de çekildiği evde düzenlendi. Lansmana gelen davetlileri kendi evlerine gelen davetliler gibi karşılayan Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez birlikte kamera karşısına geçmenin verdiği mutluluğu da aktardı.

blank

Başak Tatlıtuğ rol aldıkları reklam filminden “Öncelikle Molfix’in prematüre ve sağlıksız doğan bebeklerin hayata tutunması için, fiziksel, sosyal ve psikolojik koşulların iyileştirilmesi amacıyla başlattığı Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nı anlattığımız film yayınlandı. Bu proje benim de bireysel olarak çok etkilendiğim ve ilerleyen dönemde beni de bir parçası olarak göreceğiniz bir çalışma. “Güvenli Bağlanma”nın ve “Anne Kucağı”nın önemine değinmek, bebeklerin annelerinin kucağı, nefesi ve kokusuna ihtiyaç duyduğunun altını çizmek ve sosyal bir mesaj vermek çok kıymetli” diyerek bahsetti.

İlk kez Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte kamera karşısına geçen Başak Tatlıtuğ, eşinin profesyonel yaklaşımının kendisine ilham verdiğini söyleyerek, “Kıvanç’ı daha önce sette de ekranda da izledim tabii ki ama onunla aynı karede rol almak çok farklı ve mutlu eden bir deneyimdi” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ise rol aldıkları reklam filmlerinin gerek sosyal sorumluluk yanı gerekse bebeklerin hayatına konfor katan içerikleri nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

Hayat Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı, kampanya filminin Türkiye’de yayına girdikten sonra 7 ülkede daha yayınlanacağını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti “Molfix bu yıl 25 yaşında ve 25 yıldır gerek Türkiye’de gerekse yurtdışı pazarlarda emin adımlarla güçlenerek büyüyen bir marka. Dünya genelinde pek çok ülkede anneler ve bebeklerle buluşan markamızın ürünleri Türkiye’de gelişiyor ve tüm pazarlara buradan sunuluyor. Gerek yeni ürünümüz, gerekse yeni kampanyamızla hem markamızın 25. yılını hem de başarılarımızı taçlandırdığımızı düşünüyoruz.”

Hayat Bebek Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Hayal Dilara Dinç ise “Bugün sadece Türkiye’de değil, bulunduğumuz pazarlarda annelerin ilk 3 tercihi arasındayız, dünyanın en büyük 4. bebek bezi üreticisiyiz. Yeni nesil kanal teknolojisi ile sıvıyı 3 kat daha hızlı emen ve nefes aldıran yapısıyla cildi kuru tutma özelliğine sahip olan yeni ürünümüz, bebeklerin vücuduna tam uyum sağlaması için önceki bezlere göre yüzde 20 daha ince üretildi. Bezin bu ince yapısıyla bezin bacak arasındaki kalınlığı azaltılarak, bebeklerin daha rahat hareket edebilmesi sağlandı. Filmimizde tam da bu nedenle mutlu, ebeveynleriyle uyum içindeki bebeğimiz rol aldı. Bu güzel çalışmayı Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftiyle gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Başak ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin birlikte kamera karşısına geçtiği eğlenceli reklam filmi TBWA\Istanbul tarafından hayata geçirildi. Filmin yönetmenliğini Serdar Dönmez üstlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.