Çağan Irmak imzalı ‘Yaratılan’dan ilk fragman yayınlandı

Netflix’in Çağan Irmak imzalı dizisi Yaratılan’ın ilk fragmanı yayınlandı. Çağan Irmak fragmanı, “Meslek hayatımda kurduğum en büyük düşlerden biri idi” sözleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in yer aldığı dizi, 20 Ekim’de Netflix aboneleriyle buluşacak.

YouTube video

Yazarlığını ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği ‘Yaratılan’ dizisinin yayın tarihi ve ilk fragmanı yayınlandı. Dünya edebiyatının klasiklerinden Mary Shelley imzalı ‘Frankenstein’dan esinlenen dizi 8 bölümden oluşacak. Yurtdışında ise Creature ismiyle gösterime girecek.

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar gibi isimler yer alıyor.

‘EN BÜYÜK DÜŞLERİMDEN BİRİYDİ’
Dizinin fragmanını sosyal medya hesabından paylaşan yönetmen Çağan Irmak paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Meslek hayatımda kurduğum en büyük düşlerden biri idi. Yıllardır zihnimde ve kalbimdeydi. Şimdi de sizin gözlerinize geliyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler #Yaratılan #MaryShelley 20 Ekim’de sadece Netflix’te”

DİZİNİN KONUSU
Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor.

Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.