Funda Arar: Ben kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum

Funda Arar, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen N Kolay Bodrum Antik Tiyatro Konserleri kapsamında dün gece sahnedeydi.

“Birlikte Söyleyelim mi?” turnesi ile Türkiye’yi dolaşan Arar, kendi şarkılarının yeni versiyonları ve arabeskten alaturkaya uzanan, birlikte söylemekten keyif aldığımız şarkılardan oluşan repertuarı ile müzikseverler ile buluştu.

“Kariyerimin başından beri her tarzdan şarkılar söyledim, kendi albümlerim, konuk olduğum albümler, tarz tarz şarkılar, söyledim de söyledim, hala da söylüyorum, iyiki geldiniz, bu gece çok güzel bir Eylül akşamını paylaşacağız.” diyerek konserinin açılışını yaptı.

Performansı ile kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşatan Arar, Songül Sarpbaş imzalı iki farklı kostümü
ile de sahnede ışıl ışıldı. İki saat sahnede kalan sanatçı hem çok eğlenceli hem de çok duygusal geçen konserinde bir de evlilik teklifine şahitlik yaptı. Seneye düğününüzü de burda yaparız.” diyen Arar, çift için “Mevsim Bahar Olunca” şarkısını söyledi.

Funda Arar Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen “Birlikte Söyleyelim mi?” konserlerine İzmir, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Bursa ve İstanbul konserleri ile devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.