Leyla ile Mecnun yeniden çekilecek mi? Cengiz Bozkurt açıkladı

Oyuncu Cengiz Bozkurt, Erdal Bakkal’a hayat verdiği efsane dizi “Leyla ile Mecnun”un bir kez daha çekilmemesi gerektiğini söyledi. Bozkurt, “40 bölüm çektik ama ben yine de 11 yıl önce yaptığımız ilk ‘Leyla ile Mecnun’ların arşivde öylece kalması gerektiğini düşünenlerdenim” dedi.

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, Birsen Altuntaş’ın YouTube kanalına konuştu. Cengiz Bozkurt, TRT1’de yayınlanan ikonik dizi “Leyla İle Mecnun”un 5. sezonunun çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.

Bozkurt, buna sıcak bakmadığını belirterek, “Leyla ile Mecnun Exxen’de 40 bölüm çekildi. 4 sezon 10’ar bölümünden… Orada kaldı, devamı gelmeyecek. Büyük konuşmak istemiyorum. Daha önce de ‘Yapmayız’ diye söylemiştim aslında lafımızı yemiş gibi olduk. Arkadaşların ısrarıyla çektik. Aslında ben çekilmemesi gerektiğini düşünmüştüm ama yoğun bir talep karşısında ben de duramadım…”

‘KÖKSAL ENGÜR’ÜN VEFATI SONRASI BIRAKMALIYIZ’
Dizinin geçen yıl 26 Mart’ta aramızdan ayrılan Aksakallı Dede’si Köksal Engür’ü de anan usta aktör “40 bölüm çektik ama ben yine de 11 yıl önce yaptığımız ilk ‘Leyla ile Mecnun’ların arşivde öylece kalması gerektiğini, üstüne de başka bir şey yapmamamız gerektiğini düşünenlerdenim. Yapmayız diye düşünüyorum ben yine… Çünkü içim el vermiyor açıkçası… Köksal Engür de vefat ettikten sonra bence artık yerinde bırakmamız lazım diye düşünüyorum…” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.