Yavuz Bingöl, çete kurduğu yılları film yapmaya hazırlanıyor!

Yavuz Bingöl, BloombergHT’de yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

Hayatına dair birçok samimi açıklamada bulunan ünlü türkücü babasından dayak yiyen bir çocuk olduğunu ve o yıllarda arkadaşlarıyla çete kurduklarını itiraf etti. Yavuz Bingöl şimdi ise o yılları film yapmak için çalışmalara başladı.

Çete kurduğumuz o 10 ay olmasaydı ben Yavuz Bingöl olamazdım

Yavuz Bingöl arkadaşlarıyla çete kurduğu yılları şu sözlerle anlattı. “Ayvaz adında bir çocuk vardı. Babasından dayak yiyordu. Biz de 7-8 arkadaşla birlikte babasından dayak yiyen çocuklar için çete kurduk.”

blank

Çete kurduğu yılları film yapmaya hazırlanıyor

Ünlü türkücü çete kurduğu yıllara dair yaşadıklarına şöyle devam etti. “Trenlerden gazeteleri isterdik haberleri kesmek için. Makas gerekirdi. Annem makası her gün başka yere saklardı, 5 yaşındaki kız kardeşim bize sakladığı yeri söylerdi. Şimdi bakıyorum makası getiren kız kardeşim şimdi kuaför ve elinde hala makas var. Ciddi önemli haberleri kesen kardeşim gazeteci. Türkan Şoray Kadir İnanır gibi renkli kısımları kesen ben ise sanatçı oldum. Şimdi ise O yılları film yapmak için çalışıyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.