Yavuz Bingöl’ün yeni imajı şaşırttı

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan başrollerinde Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul ve Ezgi Şenler gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi kısa sürede reytingleri alt üst etti. Teşkilat kadrosuna dahil olan Yavuz Bingöl uzattığı saçı ve sakalıyla dikkat çekerken yeni imajı gündem oldu.

Başrollerinde Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtçu, Çağlar Ertuğrul ve Ezgi Şenler’in rol aldığı TRT1’de yayınlanan Türk dizileri arasına hızlı bir giriş yapan Teşkilat konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Teşkilat dizisi kadrosuna 5. Bölüm itibari ile Yavuz Bingöl dahil oldu.

Teşkilat’ın ekrana getirilen 5. son bölümünde Yavuz Bingöl, Almanya’da yaşayan bir Türk ajana hayat veriyor. Bingöl’ün uzun saç ve sakallı hali gündem oldu. Kod Adı Tesbihçi olan Adem karakterine hayat veren Yavuz Bingöl, dizi için değiştirdiği imajı ile dikkatleri üzerine çekti.

Bingöl’ün beyazlamış saçlarını ve sakallarını gören hayranları bir süre tanımakta güçlük çekti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.