Yavuz Bingöl 8 kişinin katıldığı konserini iptal etti!

Şanlıurfa’da ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde konser vermesi beklenen türkücü Yavuz Bingöl, alanda sadece 8 seyircinin bulunması nedeniyle konserini iptal etti.

Şanlıurfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 39. yıldönümü etkinliklerinde türkücü Yavuz Bingöl’ün Karaköprü Fuar alanında sahne alması beklenirken konsere 8 kişinin katılması nedeniyle iptal edildi.

Urfa’nın yerel haber sitelerinde yer alan haberlere göre, alanda istediği kalabalığı bulamayan Bingöl, şaşkınlık içinde konser vermekten vazgeçtiğini açıklarken tüm etkinlik alanı adeta sessizliğe büründü. Hayranlarıyla unutulmaz bir gece yaşamak isteyen Bingöl, bu beklenmedik durum karşısında ‘özür dileyerek’ konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

YouTube video

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI
Haberin gündem olması üzerine Instagram hesabından görüntülü bir açıklama paylaşan Bingöl, gerekçesine yer vermeden konserin bayram sonrasına ertelendiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.