Konserine 8 kişi katılan Yavuz Bingöl: Teknik sebepten iptal oldu

Şanlıurfa’ya ‘Şanlı’ unvanının verilişinin 39’uncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen konserine sadece 8 kişi katılan Yavuz Bingöl gündem oldu. Özür dileyerek konseri iptal eden sanatçı bugün yaptığı açıklamada, “Konsere 8 kişi gelmesinin iptal nedeni olarak gösterilmesi sosyal medyada çok konuşuluyor. Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı temmuz ayı sonuna ertelenmiştir. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir” dedi.

YouTube video

22 Haziran Perşembe günü Karaköprü Fuar alanında sahne alan Yavuz Bingöl’ü dinlemeye sadece 8 kişi katılınca sanatçı, konserini iptal etmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Geçtiğimiz günlerde konserine 8 kişinin gelmesi ile gündeme gelen Yavuz Bingöl, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bingöl, konserin teknik nedenlerden dolayı ertelendiğini söyledi.

Bingöl paylaşımlarında, “Arkadaşlar selamlar. Benim Urfa konserimin iptal edilmesi ve konsere 8 kişi gelmesinin iptal nedeni olarak gösterilmesi sosyal medyada çok konuşuluyor bu ara. Urfa konserim teknik nedenlerden dolayı Temmuz ayı sonuna ertelenmiştir, öncelikle bunu söylemek isterim. Ayrıca, 8 kişi de benim için değerli bir müzik dinleyicisidir.

Urfa konserimden 1 gün önce, Gaziantep konserimde 8 bin kişi vardı. Ondan 1 gün önce Malatya konteyner kent konserimde 3 bin kişi, ondan yine bir gün önce Sivas konserimde ise bin kişilik salon tıka basa doluydu. İnsanlar doğadaki gibi deri değiştiremiyorlar. Ben aynı Yavuz’um. Aynı Yavuz olarak işimi yapmaya devam ediyorum. Meraklısına duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.