Unicef iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün Islahiye’de çocuklarla buluştu!

Unicef İyi Niyet Elçisi olan oyuncu Tuba Büyüküstün, Gaziantep Islahiye’ye gitti. Depremzede çocuklar ile bir araya gelen Tuba Büyüküstün, depremzede çocuklar ile resimler çizdi.

Oyuncu Tuba Büyüküstün, depremzede çocuklar ile bir araya geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 45 bin vatandaşımızın vefatına neden olan iki büyük depremin ardından, ünlü isimler depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geliyorlar. Bu isimlerden birisi de oyuncu Tuba Büyüküstün oldu.

Unicef İyi Niyet Elçisi olan Tuba Büyüküstün, Gaziantep’in Islahiye ilçesinde bulunan depremzede çocuklar ile çocuklar ile bir araya geldi.

blank

Gaziantepli depremzede çocuklar ile resimler çizen Tuba Büyüküstün, çocuklar ile bolca vakit geçirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.