Tuba Büyüküstün, eski sevgilisini zor gününde yalnız bırakmadı

Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi Sami Saydan’ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti. Tuna Soydan, geçtiğimiz gün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Görüntü yönetmeni Sami Aydan’ın 19 yaşındaki oğlu Tuna Saydan, Göztepe’de motosikletiyle geçtiğimiz günlerde kaza yaptı. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören Tuna Saydam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 19 yaşındaki Saydan, son yolculuğuna uğurlandı.

Tuna Saydan’ın cenaze töreni geçtiğimiz gün Karacaahmet Camii’nde düzenlendi. Namazın ardından Beykoz Cumhuriyet Köyü Mezarlığı’na defnedildi. Sami Saydan, büyük acı yaşarken oğlunun tabutunu taşıdı.

Eski sevgilisi Sami Saydan’ın oğlu için kan arayışından yardımcı olan Tuba Büyüküstün, cenaze törenine de katılarak destek oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.