Tolgahan Sayışman: Eşcinseli oynarım ayrım yapmam

Tolgahan Sayışman “Eşcinseli oynar mısınız?” sorusuna “Proje güzelse ve içime siniyorsa, hikayeye katkısı olacaksa rolümü yaparım, ayrım yapmam” yanıtını verdi.

Kainat güzel Almeda Abazi ile mutlu bir birliktelik yaşayan Tolgahan Sayışman, önceki gece erkek arkadaşları ile birlikte akşam yemeği yedi. Mekan çıkışı basın ordusu ile karşılaşan Sayışman, keyifli bir sohbete de imza attı. “Almeda bu akşam bana eşlik edemedi işleri vardı” diyen Sayışman, gazeteciler sürekli aşk ile ilgili sorulara da tatlı bir serzenişte bulundu. “Beni görünce hemen aşk soruları soruyorsunuz. Ben artık sıkıldım başka sorular sorun” diyen Sayışman’a ilginç bir soru geldi.

“EŞCİNSELİ OYNAR MISINIZ?”

Birçok Holwood sanatçısının da rol için eşcinsel ve karşı cinsi oynaması hatırlatılarak “Eşcinseli oynar mısınız?” sorusuna cevabı ise profesyonel oldu. “Benim için aslı olan proje, tamamına bakarım. Proje güzelse ve içime siniyorsa, hikayeye katkısı olacaksa rolümü yaparım, ayrım yapmam” yanıtı verdi.

“BEN DE GAYRİMENKULE YATIRIYORUM”

Geçtiğimiz günlerde yatırımları ile ilgili çıkan haberlere de yanıt veren Sayışman, “Evet ben yatırımlarımı gayrimenkule yapıyorum ama bu konuları kamuoyuyla paylaşmak, mahrem konular girmek pek hoşuma gitmiyor. Ekonomi ile ilgili bir iş yapsam bu konuları anlatmakta hiç tereddüt etmem ama ben oyuncuyum” yanıtını verdi.

“ASLA VAZGEÇMEM” NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Rol aldığı “Asla Vazgeçmem” dizisinin de finale gittiği hatırlatılan Sayışman “Planlamada 57. bölüm de final yapılması vardı ama son kararı yapımcı verecek” yanıtını verdi. Yaz ayları içinse henüz imzası atılmamış ama görüşmeleri süren projelerinin olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.