Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi’den beklenmedik açıklama!

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi’den beklenmedik bir açıklama geldi. 30 yaşındaki Almeda Abazi, oyunculuğu bıraktığını söyledi.

Ünlü çift Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi, bir davette görüntülendiler. İlk kez bire reklam filminde beraber rol alan çift konuyla alakalı konuştu. Sayışman, “Çok zevkliydi. Zaten seri halde o ve devamı da gelecek.” müjdesini verdi.

blank

Yapımcılık yapmaya başlayan Sayışman’a muhabirler, “Yapımcı olarak eşinize de bir rol verir misiniz?” diye sordular. Ünlü oyuncu, “Neden olmasın? Eğer isterse olur.” dedi.

‘OYUNCULUĞU BIRAKTIM’

Abazi ise, “Ben oyunculuğu bıraktım. Zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım.” diyerek beklenmedik bir açıklama yaptı.

Bunun üzerine sözü alan Sayışman, “Olayın benimle bir ilgisi yok. ‘Tolgahan istemiyor’ gibi yorumlar yapılmasın.” şeklindeki açıklamasıyla güldürdü.

Oğullarının çok yaramaz olduğunu belirten çift, “Efehan çok yaramaz gerçekten. O bizi biraz yoruyor. Aslında ben de, Tolgahan da çocukluğumuzda biraz uysaldık ama Efe aşırı yaramaz.” ifadelerini kullandılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.