Esra Erol: Mesele sadece reyting değil

İzdivaç kavgasına dahil olan Esra Erol, “Olaylar reyting savaşları yüzünden mi oluyor?” sorusuna Erol, “Hayır mesele sadece reyting değil” yanıtını verdi.

‘İzdivaç’ kavgasına dahil olan sunucu Esra Erol, RTÜK’ün evlilik programlarını eleştirmesi gerektiğini söyledi.

İzdivaç programı sunan Seda Sayan ve Zuhal Topal arasındaki damat adayı Zekeriya Atak yüzünden başlayan söz düellosu mahkemeye taşınınca konuya dahil olan Esra Erol önceki gün Bebek’teydi.

“MESELE SADECE REYTİNG DEĞİL”

Sözlerinin sosyal medyada tehdit gibi algılandığının ve eşi Ali Özbir’in olaya müdahale ettiğinin hatırlatılması üzerine Erol, “Ben ve Ali 10 yıldır beraberiz. 9 yıldır ekrandayım bugüne kadar benimle ilgili hiçbir olayda Ali’nin adı geçmedi” dedi. “Olaylar reyting savaşları yüzünden mi oluyor?” sorusuna Erol, “Hayır mesele sadece reyting değil, bu kadar basit değil” dedi.

“RTÜK PROGRAMLARI ELEŞTİRSİN”

RTÜK’ün evlilik programlarını eleştirmesi gerektiğini belirten Erol, “Mercek altına alsınlar, araştırsınlar. Biz televizyoncuyuz. Bugün bu formatı işleriz yarın başkasını… Programı düzgün yaptığın sürece sıkıntı yok” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.