Tarkan ‘Son Durak’ için tarih verdi

Megastar Tarkan’dan sevenlerini mutlu edecek müjde geldi. Megastar geçtiğimiz günlerde, ‘heyecanla çalıştığım şarkım’ diyerek paylaştığı ‘Son Durak’ isimli parçasının 18 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu.

YouTube video

Megastar Tarkan, geçtiğimiz aylarda ‘Yap Bi Güzellik’ şarkısını sevenleriyle buluşturmuş dinleyicilerinden tam not almıştı.

Tarkan müzik molası vermeden yeni şarkısı ‘Son Durak’ için; “Bir süredir üzerinde heyecanla çalıştığımız yeni şarkım “Son Durak” önümüzdeki günlerde sizlerle” paylaşımını yapmıştı.

Megastar, dinleyicilerini sevindirecek müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.Yeni parçasının 18 Kasım’da yayınlanacağını duyuran Tarkan şarkıdan kısa bir kesit de paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.