Tarkan, AK Parti’nin sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine tepki verdi

AK Parti, Hayvan Hakları Kanunu’nda yapılacak değişikle sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulması konusunu gündemine aldı, tasarıya tepkiler büyüyor. Tepki gösteren isimlerden biri de Tarkan oldu. Sanatçı, yasa taslağına itiraz eden bir paylaşımı sosyal medya hesabında yeniden yayımladı.

Sokak köpeklerinin toplanması ve bazılarının uyutulması için çalışma yapıldığı haberleri tartışmayı yeniden alevlendirdi. Hayvanseverlere göre bu, “uyutma” adı altında bir katliam projesi.

AK Parti’nin “başıboş köpekler” sorununun çözümü için ‘sokak hayvanlarının uyutulması” maddesini de kapsayan yasa teklifine Tarkan’dan da itiraz geldi.

Şarkıcı, doğa ve yaşam savuncususu Dr. Güven Eken’in, mevcut yasa taslağıyla ilgili itirazlarını ve önerilerini yazdığı bir metni sosyal medya hesabından “Sevgili Güven Eken ne kadar doğru ifade etmiş” notuyla paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.