ŞOK! Berk Oktay’ın eşi Merve Oktay’a 6 yıl hapis istemi!

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay’ın uygunsuz fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı iddia edilen eşi Merve Oktay’ın 6 yıla kadar hapsi istendi.

Oyuncu Berk Oktay’ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddia edilen eşi Merve Oktay hakkında savcılık, ‘Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

BELGELERİ YOK ETTİ

Savcı, Merve Oktay’ın beyanlarına itibar edilmediğini belirterek Oktay’ın telefonunu sıfırlayarak soruşturmaya konu olabilecek bilgi ve belgeleri yok ettiğini söyledi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

‘Uzlaştırma Bürosu’na gönderilen dosyada taraflar anlaşamazsa Merve Oktay’ın, yargılanmasına başlanacak. Merve Oktay ise annesinin hattını kullandığını ancak suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.