Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy düğün tarihlerini açıkladı

Oyuncu Berk Oktay ve nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kameralar tarafından yakalandı. Ünlü çift “Düğün ne zaman olacak?” sorusuna yanıt verdi.

YouTube video

Oyuncu Berk Oktay ve nişanlısı Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Düğün hazırlıklarına başladıklarını söyleyen ünlü çift nikah tarihlerini açıkladı. Oktay, düğünü Eylül ayında yapmayı düşündüklerini söyledi.

Düğünü Çeşme’de ya da İstanbul’da yapacaklarını söyleyen Oktay, “Salon düğünü olmayacak. Eylül ayında kır düğünü düşünüyoruz. Ancak yer belli değil. Çeşme ya da İstanbul olacak. Sanırım büyük ihtimalle İstanbul olacak.” dedi.

BEN BÖYLE BİR ŞEY YAPMAM

Eski futbolcu David Beckham’ın oğlu Brooklyn Beckham’ın nikah masasına oturduğu Nicola Anne Peltz’e sevgisini göstermek için soyadını alması ile ilgili yorum yapan Berk Oktay, “Ben böyle bir şey yapmam” dedi. Yıldız Çağrı Atiksoy da nişanlısını destekledi.

blank

BELLİ DEĞİL, KISMET

Yasak Elma’nın 6.sezonon önümüzdeki yıl devam edeceğini ancak kendisinin yer alıp almayacağının belli olmadığını belirten Berk Oktay, “Yapımcımızla oturup görüşürüz. Ama şu an net bir şey söz konusu değil. Senaryonun gidişatına göre. Kısmet” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.