Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay, ikinci kez koronaya yakalandı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Çağatay karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Berk Oktay, ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Berk Oktay, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay, “Virüs bu sefer ciddi anlamda sarstı. Lütfen maskelerinizi çıkarmayın ve tedbirli olun” dedi.

Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlilik hazırlıkları yapan Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı. Berk Oktay, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Oktay, paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Herkese merhabalar. Maalesef ikinci kez Covid-19’a yakalandım. Öncelikle şifa dileklerini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Beslenmeme, sağlığıma çok dikkat etmeme rağmen virüsten kaçamadım ve bu sefer ciddi anlamda sarstı.

‘Virüs etkisin kaybetti ve artık çok da fazla önleme gerek yok’ gibi bir algı oluştu maalesef. Lütfen maskenizden uzaklaşmayın ve olabildiğince tedbirli olmaya devam edin. Toparlıyorum, en kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiler…”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.