Sıla Şentürk’ü öldüren Hüseyin Can Gökçek, adliyeye sevk edildi

Giresun’da 16 yaşındaki Sıla Şentürk’ü boğazından bıçaklayarak öldüren 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek, adliyeye sevk edildi.

Giresun’un Erikliman köyünde babaannesine ait evde kalan Sıla Şentürk, üç ay önce nişan attığı Hüseyin Can Gökçek’in dün öğle saatlerinde saldırısına uğradı. Önceki gün Ankara’dan Giresun’a gelen Gökçek, yanında getirdiği bıçakla genç kızın boğazını keserek, olay yerinden kaçtı. Torununu kanlar içinde bulan işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade edip yardım istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sıla’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Katil zanlısı Gökçek’in Şentürk’ü daha önce de kaçırdığı ve 10 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu ortaya çıktı.

Kaçırma olayının ardından Şentürk ailesinin şikâyeti üzerine yakalanan 21 yaşındaki Gökçek’in “Çocuğun cinsel istismarı” ve “Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması” suçundan tutuklandığı; Şentürk ailesinin şikâyetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan Şentürk ailesi Sıla’nın Hüseyin Can Gökçek’ten ayrıldıktan sonra başka biriyle nişanlı olmadığını açıklamıştı.

ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

Şentürk’ün katili Hüseyin Can Gökçek’in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında Giresun Adliyesine sevk edildi.

16 YAŞINDA NİŞANLANDIRILAN SILA ŞENTÜRK BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.