16 yaşında nişanlandırılan Sıla Şentürk boğazı kesilerek öldürüldü

Giresun’da meydana gelen korkunç olayda 16 yaşındaki Sıla Şentürk, daha önce kendisini kaçıran kişi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sıla’nın ailesinin kızlarını bir başka kişiyle nişanladığı öğrenildi.

Giresun’un Bulancak ilçesi Yalı Mahallesi’ndeki bir evde Hüseyin Can G. (21), tartıştığı kız arkadaşı Sıla Şentürk’ü (16) bıçakladı. Zanlının kaçtığını gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen 112 Acil Servis ekibi, Sıla Şentürk’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayetin ardından Özel Harekat polisleri evin bulunduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerinden kaçan şüpheli Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı.

blank

DAHA ÖNCE GENÇ KIZI KAÇIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ankara’da ikamet eden şüpheli Hüseyin Can G.’nin dün Giresun’a gelerek geceyi bir otelde geçirdiği belirlendi. Yakınlarının ve komşularının verdiği bilgiye göre Hüseyin Can G. ile Sıla Şentürk’ün internetten tanıştıkları ve evlenmek amacıyla kaçtıkları ancak ailesinin şikayeti üzerine yaşı küçük olduğu için Sıla’nın ailesine teslim edildiği öğrenildi.

AİLE KIZLARINI BİR BAŞKASIYLA NİŞANLADI

Ailesinin kızlarını bir başkasıyla nişanlaması üzerine kızla görüşmek için Giresun’a gelen Hüseyin Can G.’nin evde yaşlı ve yatalak babaannesiyle bulunan Sıla Şentürk’ü bıçaklayıp boğazını keserek öldürdükten sonra kaçtığı belirlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.