Sharon Stone’dan yıllar sonra gelen ‘Temel İçgüdü’ itirafı!

Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone hafızalarda yer edindiği 1992 yapımı ‘Basic Instinct’ (Temel İçgüdü) filmiyle ilgili yıllar sonra itirafta bulundu. Sharon Stone, Temel İçgüdü filmi ile özdeşleşen beyaz elbisesini dolabında sakladığını söyledi.

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Amerikalı oyuncu Sharon Stone, yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü. Sharon Stone, yıldızının parlamasını sağlayan Teme İçgüdü filmiyle ilgili söyledikleriyle çok konuşuldu.

“TEMEL İÇGÜDÜ” İTİRAFI

1992 yapımı olan Temel İçgüdü filmiyle ilgili yıllar sonra itirafta bulunan ünlü oyuncu Sharon Stone, ağızları açık bıraktı. ‘Temel İçgüdü’ filminde aldığı düşük ücret nedeniyle sette kullandığı kostümlerin tamamına el koyduğunu açıkladı.

blank

500 BİN DOLAR ALMIŞTI

Stone, filmden 500 bin dolar kazanırken, partneri Michael Douglas 14 milyon dolar almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.