Şeyma Subaşı sabaha kadar partiledi dans etti gelen tepkileri umursamadı

Şeyma Subaşı tatiline ve kutlamalarına devam ediyor. Koronavirüs dinlemeyen Subaşı Cadılar Bayramı kutlarken paylaşım üstüne paylaşım yaptı. Türkiye İzmir’den gelen ölüm haberlerine ağlarken Subaşı’nın paylaşımları tepki çekti.

Yaptığı her paylaşımla olay olan Şeyma Subaşı yurt dışında tatiline devam ediyor. Koronavirüs dinlemeyen Subaşı Cadılar Bayramı’nı da atlamadı.

YouTube video

Cadılar Bayramı için ev partisine giden ve ve giydiği kostümlerle paylaşım üstüne paylaşım yapan Şeyma Subaşı’nın rahatlığı şoke etti. Subaşı’nın takipçileri Subaşı’na tepki gösterdi.

İzmir’de yaşanan depremin ardından herkes enkaz altından gelecek iyi haberleri beklerken Şeyma Subaşı’nın Cadılar Bayramı paylaşımları şoke etti. Herkes Subaşı’nın paylaşım üstüne paylaşım yapmasına tepki gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.