‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümü seyirciye bir çok farklı duyguyu aynı anda yaşatacak

Bu sezonun dikkat çeken Ay Yapım imzalı dizisi ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümü seyirciye bir çok farklı duyguyu aynı anda yaşatacak. Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı ‘Barış’ ile Burak Tozkoparan’ın hayat verdiği ‘Emir’in ‘Dicle’ (Ahsen Eroğlu) için karşı karşıya geldiği bölümde, Kıraç’ın (Barış Falay) Aslı İnandık ve babasının tartışması arasına girip babalık üstüne yaptığı konuşma izleyicileri etkileyecek.

YouTube video

Farklı tarzı ve hikayesiyle beğenileri toplayan ‘Menajerimi Ara’nın bu haftaki bölümünde Aslı İnandık ve babasının hikayesi, Kıraç’ın Dicle’yle olan ilişkisindeki hatalarını fark etmesine sebep olur. Canlı yayında İnandık ve babasının tartışmasına dayanamayıp müdahale eden Kıraç, ajanstaki herkesi şaşırtırken bir çocuğun babasız büyümesinin suçlusunun ancak babası olabileceğini dile getirmesi duygusal anlara sebep olacak.

Kadrosundaki usta oyuncuların yanı sıra genç kuşağın yetenekli ve sevilen oyuncuları ile de dikkatleri çeken ‘Menajerimi Ara’da Barış ve Emir arasındaki rekabet ise gittikçe kızışıyor. Emir’in sahnede Dicle’ye ithafen romantik bir şarkı söylemesi, bu ikiliyi ilk kez beraber gördüğü andan itibaren içinde tehlike çanları çalmaya başlayan Barış’ı iyice çileden çıkartır. Barış ve Emir arasındaki iplerin gerileceği yeni bölüm, bu aşk üçgeninin akıbeti hakkındaki soru işaretlerini arttırırken, Dicle’nin nasıl bir yol izleyeceği ise merakla bekleniyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda bir araya geldiği ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.