Sergio Ramos, Paris Saint-Germain’in 3 yıllık teklifine prensipte evet dedi

Real Madrid ile yeni sözleşme için anlaşamayan Sergio Ramos, Paris Saint-Germain’in 3 yıllık teklifine prensipte evet dedi.

Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sergio Ramos’un gelecek sezon için Paris Saint-Germain ile anlaştığı öne sürüldü.

İspanyol todofichajes.com’un haberine göre; Real Madrid’den 1 yılın üzerinde bir sözleşme isteyen ancak bu isteği uzun süredir kabul görmeyen Sergio Ramos, Paris Saint-Germain’den 3 yıllık ve bol sıfırlı bir sözleşme teklifi aldı. Real Madrid ile imzalayacağı yeni sözleşme için maaşından büyük bir fedakarlık yapmayı bile kabul eden ancak en az 2 yıllık sözleşme isteyerek Florentino Perez ile anlaşmazlığa düşen İspanyol efsaneye, Paris Saint-Germain’in Los Galacticos’ta aldığı ücretten fazlasını da teklif ettiği bilgisi verildi.

Sergio Ramos’un Paris Saint-Germain’e prensipte evet dediği ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in son sözünü beklediği vurgulandı.

2005’ten beri Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki Sergio Ramos, bu sezon 16 resmi maça çıktı ve 3 gol atıp 1 asist yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.