Arda Güler’in performansı İspanyol basınında! Takımın en iyisiydi

Fenerbahçe’den rekor ücretle transfer olan Arda Güler, Real Madrid’in Kral Kupası’nda Arandina’yı 3-1 yendiği maçta ilk kez forma giydi. Performansıyla karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri olan Arda için ispanyol basını ‘Takımın en iyisiydi’ diyerek övgü yağdırdı.

İspanya Kral Kupası’nda Arandina takımını 3-1 yenerek son 16 turuna kalan Real, milli futbolcumuz Arda Güler’i ilk kez sahaya ilk 11’de çıkardı. Karşılaşma sonrasında İspanyol basını Arda’yı manşetlere taşıdı. İşte İspanyolların Arda Güler için yaptığı yorumlar…

MUNDO DEPORTİVO: İLK YARININ EN İYİ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ
“Ancelotti, Arandina karşısına alışılmadık bir 11 ile çıktı. Ancak tüm bunlar, Real Madrid’in şüphesiz en büyük ilgi odağı olan Arda Güler’in gölgesinde kaldı. Türk oyuncu ilk yarının en iyi isimlerinden biriydi.”

SPORT: TAKIMIN EN İYİSİYDİ
“Arda Güler ilk yarım saatte olağanüstü bir performans sergiledi. Takımın en iyi oyuncusuydu.”

MARCA: ARDA HEYECANLANDIRIYOR
“Ancelotti’nin Kral Kupası hediyesi, ilk 11’de Arda Güler’in yer almasıydı. Türk futbolcu en saf haliyle kaliteydi; her kontrolde, topsuz hareketlerde, oyuna yaklaşmada, bir sonraki pası tahmin etmede. Ve tartışılmaz bir kişiliğe sahip.”

ELDESMARQUE: KALİTESİNİN SİNYALLERİNİ VERDİ
“Türk oyuncu, Real Madrid formasıyla ilk maçında kalitesinin sinyallerini verdi. Performansıyla iyi bir başlangıç yaptı.”

AS: KENDİNDEN ÇOK EMİN
“Arda Güler saha içinde kendinden çok emin. Gol atamadı ama Türk futbolcu, onu daha çok görmek istememizi sağladı. İlk yarıda Real Madrid’in açık ara en iyi hücumcusuydu.”

EL MUNDO: YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ
“Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk maçına çıktı. 18 yaşındaki oyuncu transfer baskısının olduğu bir dönemde yeteneklerini gösterdi.”

RELEVO: MAÇIN EN İYİLERİNDEN BİRİYDİ
“Arda Güler maçın en iyi oyuncularından biri olarak öne çıktı.”

DEFENSA CENTRAL: BEKLENTİLERİ HAKLI ÇIKARDI
“Yeteneğini her an fark edebiliyorsunuz. Bireysel kalite açısından ne kadar farklı olduğunu görebiliyorsunuz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.