Carlo Ancelotti, Arda Güler’e Mallorca maçında forma fırsatı vermeye hazırlanıyor

La Liga’da Noel arasına lider giren Real Madrid’de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’e tatil dönüşündeki Mallorca maçında forma fırsatı vermeye hazırlanıyor. Üst üste 3 ciddi sakatlık geçiren Arda Güler, henüz Real Madrid formasını giyemedi.

Fenerbahçe’den İspanya La Liga devi Real Madrid’e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, yaşadığı sakatlıklardan dolayı forma giyme fırsatı bulamamıştı. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, genç futbolcuyla ilgili son kararını verdi.

Defensa Central’de yer alan habere göre; Ancelotti, Noel dönüşü sakatlığını atlatan Arda Güler’e ilk kez forma şansı verecek.

Haberde Arda Güler’in artık hazır olduğunu düşünen İtalyan teknik adamın, tatil dönüşü milli oyuncuya şans vermeye hazırlandığı belirtildi.

KESİN OLARAK SÜRE ALMASI BEKLENİYOR
Arda Güler’in 3 Ocak’ta oynanacak Mallorca maçında kesin olarak süre alması bekleniyor. Bu durumun Real Madrid taraftarlarını ve Arda Güler’i ciddi şekilde heyecanlandırdığı da yazıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.