Zlatan Ibrahimovic, Ebru Gündeş hayranı çıktı

TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına Milan’da forma giyen başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu katıldı. Zeybek performansı sergileyen Çalhanoğlu takım arkadaşı Zlatan Ibrahimovic’in Ebru Gündeş hayranı olduğunu açıkladı. Hakan Çalhanoğlu, Zlatan Ibrahimovic’in Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ şarkısını sevdiğini dile getirdi.

İtalya’nın Milan takımında top koşturan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu, O Ses Türkiye yılbaşı programına konuk oldu. Zeynbek performansı sergileyen ünlü futbolcu Çalhanoğlu, takım arkadaşı dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic’in Ebru Güneş hayranı olduğunu söyledi.

blank

EBRU GÜNDEŞ HAYRANI ÇIKTI

O Ses Türkiye programa video gönderen dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic, ‘Ebru Gündeş, senin hayranlarından biriyim. En sevdiğim şarkı da ‘Çingenem.’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.