Arda Güler, Golden Boy’da 62 basamak birden yükseldi

Real Madrid’in Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı Arda Güler, İtalyan gazetesi Tuttosport tarafından verilen Golden Boy (Altın Çocuk) ödülü sıralamasında 1 ayda 62 basamak birden yükseldi.

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında hızla yükselmeye devam ediyor. İtalyan spor gazetesi Tuttusport tarafından Avrupa liglerinde görev yapan 21 yaş altındaki en iyi oyuncuya verilen Golden Boy ödülü için aday gösterilen Arda Güler, Temmuz ayında sıralamada büyük bir sıçrama yaşadı.

62 SIRA YÜKSELDİ
Haziran ayında 78. sırada yer alan milli futbolcu, İspanyol devi Real Madrid’e transfer olmasının ardından tam 62 sıra yükselerek Temmuz ayında 16. sıraya yerleşti.

Listenin zirvesinde ise Bayern Münih’in 20 yaşındaki yıldızı Jamal Musiala bulunuyor. Arda Güler’in Real Madrid takım arkadaşı Jude Bellingham ise ikinci sırayı alırken, Barcelona’dan Pablo Gavi üçüncü sırayı takip ediyor.

TEK TÜRK FUTBOLCU
Golden Boy ödülü için 100 kişilik listede yer alan tek Türk futbolcu Arda Güler olmuştu. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve yeteneğiyle dikkat çeken Arda Güler, bu ödülle adını uluslararası arenada daha da duyurmak için büyük bir fırsat elde etmiş durumda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.