Serenay Aktaş, Avrupalı sevgililerine bir yenisini daha ekledi

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Serenay Aktaş, Alman sevgilisinin ardından şimdi de İspanyol sevgilisi ile objektiflere takıldı.

Survivor ile tanıdığımız sporcu Serenay Aktaş, Avrupalı sevgililerine bir yenisini daha ekledi. Şimdilerin reklam yüzü olan Aktaş, İspanyol sevgilisi ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

OBJEKTİFLERİ GÖRÜNCE BİRBİRLERİNDEN AYRILDILAR

2018’in başında Alman model Rob Mark ile aşka yelken açan güzel oyuncu, Eylül 2018’de de Fransız model Poirier’e gönlünü kaptırmıştı. Aktaş, önceki gün de Avrupa’nın bir diğer ülkesinden olan İspanyol sevgilisiyle yan yana görüntülendi. Görüntülendiklerini fark eden çift, birbirlerinden uzaklaştılar. Ardından bir mekanda yemek yediler.

blank

POPÜLERLİĞİ ARTTI

Serenay Aktaş’la birlikte olan ismin Saoro Nadal olduğu öğrenildi. Yakışıklılığıyla göz dolduran Saoro Nadal, Aktaş’la görüntülenmesiyle sosyal medyada bir anda gündeme geldi. Ülkesinde modellikle uğraşan Nadal, Instagram’ında paylaştığı fotoğraflarla şimdiden 10 bine yakın takipçi kazanmış durumda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.