Pelin Karahan sezonu Bodrum’da açtı

Oyuncu ve sunucu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve 2 oğlu ile birlikte tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Önceki gün bir beach'te görüntülenen Karahan, denize girip çıkarken objektiflere yansıdı.

Pelin Karahan koronavirüs nedeniyle çocukları Ali Demir, Can Eyüp ve eşi Bedri Güntay ile yaklaşık 3.5 aydır İstanbul’daki evlerindeydi.

Kontrollü sosyal hayatın başlamasıyla soluğu Bodrum’da aldılar. Önceki gün ailece Yalıkavak’taki Adres By Levo Beach’teydiler. Denize girip güneşlendiler. Bedri Güntay oğullarına yüzme öğretmeye çalıştı.

blank

Instagram’da paylaştığı tatil fotoğraflarıyla dikkat çeken Pelin Karahan, denize girip çıkarken son derece dikkatli davrandı. Objektiflere ters ışık ve yanlış bir açıyla yakalanmak istemedi. Çünkü pandemi döneminde diyet ve sporla zayıflamış, takipçilerinden de bol bol övgü almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.