Beren Saat o iddialara Kenan Doğulu paylaşımıyla yanıt verdi!

Boşanma iddialarıyla gündemden düşmeyen Beren Saat, eşi Kenan Doğulu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Doğulu'nun ardından Saat de bu hamlesiyle iddiaları yalanlamış oldu.

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat ve Kenan Doğulu, son günlerde yine gündemden düşmüyor. Önceki gün boşanma iddialarına yanıt veren Doğulu, “Kardeşlerim, biz bir açıklama yapmadan bu haberlerin hiçbirine, hiçbir zaman inanmayın. Lütfen, lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar üzülüyor bu haberlere, lütfen” diyerek iddiaları yalanlamıştı.

BİR YALANLAMA DA BEREN’DEN

Bugün basına yasıyan Kenan Doğulu’nun açıklamasının ardından Beren Saat, eşinin bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “İlk konserden sonra rüzgarda süzülen kuş gibi” dedi. Saat’in bu paylaşımı da iddiaları yalanlama olarak yorumlandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.