Eskişehirspor 14 yıl aradan sonra TFF 2.LİG’e düştü

TFF 1'inci Lig'in 30'uncu haftasında evinde Altay ile 2-2 berabere kalan Eskişehirspor'un küme düşmesi kesinleşti.

TFF 1. Lig’in 30. haftasında Eskişehirspor ve Altay kozlarını paylaştı. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla Eskişehirspor ligin bitimine 4 hafta kala TFF 2. Lig’e düştü.

Karşılaşmada Eskişehirspor’un golleri 53. dakikada Mehmet Özcan ve 68. dakikada Onur Bayramoğlu kaydetti. Altay’ın golleri ise 85. dakikada Kerim Avcı ve 86. dakikada Yaser Hacımustafaoğlu attı.

blank

Bu sonuçla Altay 5. sıradakini yerini korurken, 55 yıllık çınar Eskişehirspor puanını 12 yaptı ancak küme düşmekten kurtulamadı.

Maçın büyük bölümünü önde götüren Eskişehirspor iki dakikada kalesinde iki gol birden gördü. Eskişehir’de yerel bir kanalın canlı yayınında olan sunucular o tarihi anı işte böyle yaşadılar…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.