Mucize Doktor final yapıyor

Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi için karar verildi. MF Yapım’ın resmi Instagram hesabında yapılan paylaşımla Mucize Doktor’un final yapacağı duyuruldu.

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın rol aldığı Mucize Doktor dizisi için karar verildi. Büyük bir hayran kitlesi olan Mucize Doktor dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

MF Yapım Instagram hesabından yaptığı paylaşımla final kararını duyurdu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

blank

‘Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.