Deniz Seki’nin photoshopsuz halini görenler şaşkınlık yaşadı

Şeyda Coşkun’un verdiği program ile zayıflayan ve sosyal medya paylaşımları ile gündem olan Deniz Seki, doğal görüntüsü ile sosyal medyayı salladı. Deniz Seki’nin photoshopsuz halini görenler şaşkınlık yaşarken ‘gerçek yaşını gösteriyor’ gibi yorumlarda bulundu.

YouTube video

Uzun yıllardır fazla kiloları ile mücadele eden ve mide küçültme operasyonu ile bir dönem zayıflayan Deniz Seki daha sonra verdiği kiloları geri aldı. Şeyda Coşkun ile çalışamaya başlayarak verdiği diyet ve spor programına uyan Seki, 22 kilo verip 36 bedene düştü.

Hürriyet’e röportaj veren Deniz Seki’nin görüntüsü ile sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar arasındaki farkı görenler gözlerine inanamadı.

blank

Deniz Seki’nin photosopsuz hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları ‘Deniz Seki gerçek yaşını gösteriyormuş’, ‘Bu resmen nitelikli dolandırıcılık’ gibi yorumlarda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.